Aproape 60.000 de elevi, admişi la a doua repartizare computerizată

Aproape 60.000 de elevi au fost declaraţi admişi, luni, la a doua repartizare computerizată, dintre care peste 59.000 în şcolile de arte şi meserii şi 326 în licee, iar 1.652 de candidaţi au rămas nerepartizaţi pentru că nu au completat suficiente opţiuni.

26 afișări
Imaginea articolului Aproape 60.000 de elevi, admişi la a doua repartizare computerizată

Aproape 60.000 de elevi, admişi la a doua repartizare computerizată

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului a organizat, luni, repartizarea computerizată în şcolile de arte şi meserii a candidaţilor care nu au promovat Testele Naţionale şi pe locurile rămase libere în licee a elevilor care au promovat Testele Naţionale, dar nu au fost repartizaţi în prima etapă.

Astfel, în urma repartizării, din cei 61.063 candidaţi înscrişi, 59.411 (97,29%) au fost declaraţi admişi, din care 326 la licee şi 59.085 în şcolile de arte şi meserii.

În Bucureşti, din cei 3.611 elevi care s-au înscris pentru etapa a doua a repartizării computerizate, 3.590 au fost declaraţi admişi.

După această etapă au rămas neocupate la nivel naţional 5.168 de locuri la licee şi 17.788 de locuri la şcolile de arte şi meserii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici