Aproape tot Sectorul 1 al Capitalei, afectat de o pană de curent

Aproape toate străzile din Sectorul 1 al Capitalei au fost afectate, vineri, de o pană de curent, din cauza unei defecţiuni la două puncte mari de alimentare din zonele Romană şi Victoriei.

489 afișări
Imaginea articolului Aproape tot Sectorul 1 al Capitalei, afectat de o pană de curent

Aproape tot Sectorul 1 al Capitalei, afectat de o pană de curent (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Enel Distribuţie Muntenia, în urma defecţiunilor de la cele două puncte de alimentare au fost afectate mai multe străzi din zona Romană - Victoriei, printre care bulevardele Dacia, Magheru, Titulescu, străzile Aurel Vlaicu, Griviţei, Calderon, Lascăr Catargiu, Lahovari, Polonă, Mihai Eminescu, Piaţa Cantacuzino, AD Xenopol şi străzile adiacente.

În urma avariei au fost afectate blocurile şi casele din aceste zone, mai multe instituţii, iluminatul public şi zone comerciale.

Defecţiunea ar putea fi remediată în jurul orei 19.00, au precizat reprezentanţii Enel Distribuţie Muntenia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici