Aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o percheziţie, în Prahova

O percheziţie are loc, joi, în localitatea Băicoi, la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice, poliţiştii găsins până acum aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice, băuturi alcoolice şi produse cosmetice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

188 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o percheziţie, în Prahova

Aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o percheziţie, în Prahova

Potrivit Poliţiei, poliţiştii din Prahova fac, joi, o percheziţie în localitatea Băicoi, la persoane bănuite de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Persoanele respective ar fi cumpărat articole pirotehnice interzise la deţinere, în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

Până în prezent, poliţiştii au găsit în imobilul percheziţionat aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice din clasele 2, 3 şi 4, precum şi băuturi alcoolice şi produse cosmetice.

Poliţiştii vor pune în aplicare două mandate de aducere.

La acţiune participă şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici