Video Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, despre CSM: "Trebuie să aibă o mai bună legătură cu magistraţii"

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, joi dimineaţă, la ultima şedinţă a actualului Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), că această instituţie a reuşit să facă foarte multe lucruri, dar că mai rămân multe lucruri de făcut, printre care şi "o mai bună legătură cu magistraţii".

290 afișări

"Nu pot să spun ce nu a reuşit acest Consiliu că acest Consiliu a avut un mandat de 6 ani şi e al doilea Consiliu Superior al Magistraturii după ce a fost adoptată legea din 2004 şi eu cred că a reuşit să facă foarte multe lucruri. Sigur că mai rămân multe lucruri de făcut şi cel mai important din punctul meu de vedere este o mai bună legătură cu magistraţii", a declarat ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

Joi dimineaţă are loc, la sediul Institutului Naţional de Magistratură, ultima şedinţă a actualui Consiliu Superior al Magistraturii, la şedinţă asistând şi o delegaţie din Republica Moldova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici