Aproximativ 60 de profesori s-au adunat în faţa Ministerului Educaţiei

Aproximativ 60 de profesori protestatari s-au adunat, vineri, în faţa sediului Ministerului Educaţiei, în incinta căruia este permis doar angajaţilor, porţile fiind închise.

14 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 60 de profesori s-au adunat în faţa Ministerului Educaţiei

Aproximativ 60 de profesori s-au adunat în faţa Ministerului Educaţiei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Trupe ale Jandarmeriei şi maşini ale acesteia sunt mobilizate în faţa sediului Ministerului, pe străzile laterale, dar şi în curte.

Măsurile de protecţie au fost luate cu atât mai mult cu cât studenţii Uniunii Naţionate a Studenţilor din România şi-au anunţat participarea la protestul profesorilor.

Protestatarii au obţinut autorizaţie de pichetare a sediului Ministerului Educaţiei pentru o săptămână, din 15 octombrie până în data de 22 octombrie, între orele 9.00-16.00.

În noaptea de joi spre vineri, sindicaliştii din învăţământ şi-au încheiat protestul spontan de la Ministerul Educaţiei, declarându-se nemulţumiţi de faptul că ministrul Daniel Funeriu a refuzat să discute cu ei pentru că sunt nereprezentativi, liderii sindicali urmând să analizeze posibilele acţiuni de protest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici