Aproximativ o sută de călători, blocaţi într-un tren, pe Valea Vişeului

Aproximativ o sută de călători au rămas blocaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un tren care leagă Sighetu Marmaţiei de Bucureşti, calea ferată fiind acoperită de ape pe Valea Vişeului.

42 afișări
Imaginea articolului Aproximativ o sută de călători, blocaţi într-un tren, pe Valea Vişeului

Aproximativ o sută de călători, blocaţi într-un tren, pe Valea Vişeului (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă, a declarat că circa o sută de călători se află în trenul care face legătura între Sighetu Marmaţiei şi Bucureşti, blocat pe Valea Vişeului din cauză că apele au acoperit calea ferată.

Sursa citată a spus că garnitura nu a putut nici înainta, nici nu s-a putut înoarce, astfel că a rămas blocată pe Valea Vişeului.

După ce echipele de intervenţie au încercat întoarcerea garniturii la Sighet, dar nu au reuşit, autorităţile au decis trimiterea unor mijloace de transport după cei circa o sută de călători, care urmează să fie preluaţi din tren.

Călătorii vor fi preluaţi de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici