Aproximativ trei hectare de pădure de brad ard în Sibiu

Pompierii sibieni intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Munţii Cindrel, în zona Valea Frumoasei din Sibiu, flăcările cuprinzând aproximativ trei hectare de pădure de brad.

147 afișări
Imaginea articolului Aproximativ trei hectare de pădure de brad ard în Sibiu

Aproximativ trei hectare de pădure de brad ard în Sibiu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii Ocolului Silvic Miercurea Sibiului au solicitat intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, după ce nu au mai putut face faţă incendiului izbucnit, marţi seară, în zona Valea Frumoasei din Munţii Cindrel.

"Ocolul Silvic Miercurea Sibiului ne-a solicitat intervenţia în sprijinul lor pentru că nu mai făceau faţă. Este vorba de două hectare de plantaţie de răşinoase, mai exact brăduţi de aproximativ 0,5 metri. Incendiul s-a extins apoi la un hectar de pădure de brad, deci în total sunt afectate trei hectare. Ne-am deplasat miercuri, de la prima oră, cu o autospecială cu spumă şi apă şi un echipaj compus din cinci subofiţeri", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Silviu Albişor.

Potrivit sursei citate, echipajul ISU Sibiu acţionează în continuare pentru stingererea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici