Aproximativ un milion de euro, pus în joc la tragerea Loto 6/49 de duminică

Premiul cel mare pus în joc, duminică, la prima tragere Loto 6/49 din acest an este de aproximativ un milion de euro, ultima dată premiul la categoria I fiind câştigat în 14 decembrie 2008.

18 afișări
Imaginea articolului Aproximativ un milion de euro, pus în joc la tragerea Loto 6/49 de duminică

Aproximativ un milion de euro, pus în joc la tragerea Loto 6/49 de duminică

La categoria I a tragerii Loto 6/49 se înregistrează un report de peste 2,8 milioane de lei, Loteria Română estimând pentru duminică un fond de câştiguri la această categorie în valoare de aproximativ un milion de euro.

În 2008, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat de şase ori, acesta fiind şi anul în care a fost câştigat, în 27 ianuarie, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 12,45 milioane de euro.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de 1.131.529,41 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici