Arad: Cadavrul unei femei, recuperat de pompieri din Râul Mureş

Pompierii arădeni au recuperat, sâmbătă, din Râul Mureş cadavrul unei femei care a fost observat de un grup de copii care traversau un pod din centrul municipiului Arad.

322 afișări
Imaginea articolului Arad: Cadavrul unei femei, recuperat de pompieri din Râul Mureş

Arad: Cadavrul unei femei, recuperat de pompieri din Râul Mureş (Imagine: Nicoleta Medrea/Arhiva Mediafax foto)

Cadavrul a fost observat de pe Podul Decebal, din centrul municipiului Arad, de un grup de copii, aceştia sunând imediat la 112.

Pompierii sosiţi la faţa locului au coborât de pe pod cu frânghii şi au recuperat cadavrul, care era prins în vegetaţia acvatică.

"Este vorba de o femeie, îmbrăcată cu pantaloni, geacă de piele şi bocanci. Vizual, nu se poate aprecia vârsta, corpul fiind în stare avansată de descompunere", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Sorina Ambruş.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au spus că cel mai probabil cadavrul a stat mai mult timp în apă, iar pentru identificare se va consulta baza de date a persoanelor date dispărute în ultimele luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici