Arad: Două maşini de poliţie s-au ciocnit în timpul unei urmăriri. Patru poliţişti, la spital

Două maşini de poliţie s-au ciocnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce urmăreau un şofer care nu a oprit la semnalul regulamentar.

1292 afișări
Imaginea articolului Arad: Două maşini de poliţie s-au ciocnit în timpul unei urmăriri. Patru poliţişti, la spital

Imagine de arhivă

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, judeţul Arad, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism.

ACTUALIZARE. Doi dintre poliţiştii implicaţi în accidentul din Arad au fost răniţi grav şi au fost internaţi în spital. Aceştia au fost răniţi după ce două autospeciale de poliţie s-au ciocnit în timp ce urmăreau o maşină care nu a oprit la semnal. Şoferul a fost prins.

IPJ Arad arată că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 km de locul producerii accidentului.

Duminică dimineaţa, au fost depistaţi 4 tineri, 2 la domiciliu şi 2 într-o pădure din proximitatea oraşului Pâncota, toţi din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism.

Din primele verificări, maşina ar fi fost condusă de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, cu rezultat negativ.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi modificarea locului accidentului.

IPJ Arad anunţă că doi poliţişti au fost răniţi grav şi au rămas internaţi în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, judeţul Arad, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Maşina urmărită şi-a continuat deplasarea, iar, în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie aflată în urmărire a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale.

////////////////////

Maşina urmărită şi-a continuat deplasarea, iar, în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie aflată în urmărire a intrat în coliziune cu o altă autospecială.

Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale.

Conform IPJ Arad, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Concomitent, conducerea IPJ Arad a declanşat o cercetare internă pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenţie a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun.

Poliţiştii au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici