Arad: Familia omului de afaceri dispărut spune că indiciile conduc spre o răpire sau crimă

Familia omului de afaceri dispărut în Arad a deschis o pagină pe Internet pentru a cere sprijin în căutările începute de câteva zile, arătând că "foarte multe indicii conduc la ideea că Abel (Apostol - n.r.) a fost răpit sau ucis", familia oferind şi o recompensă de 5.000 de euro pentru informaţii.

313 afișări
Imaginea articolului Arad: Familia omului de afaceri dispărut spune că indiciile conduc spre o răpire sau crimă

Arad: Familia omului de afaceri dispărut spune că indiciile conduc spre o răpire sau crimă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Fiul omului de afaceri dispărut, Albert Apostol, a declarat, marţi, că a deschis o pagină de Internet pe care descrie stadiul căutărilor care au loc şi cere sprijin oricărei persoane ce deţine informaţii privind locul în care se află tatăl său.

Pe pagina creată se arată că de la dispariţia lui Abel Apostol nu au apărut informaţii concrete despre acesta, dar că există speranţe pentru elucidarea cazului.

"Foarte multe indicii ne conduc la ideea că Abel a fost răpit sau ucis de persoane rămase încă necunoscute. Cercul se strânge, însă, din ce în ce mai mult şi adevărul va ieşi la suprafaţă mai repede decât se aşteaptă mulţi dintre noi", se arată pe site.

Totodată, pe aceeaşi pagină, familia descrie modul în care au loc căutările cu câini antrenaţi.

"Câinele Bella a identificat o «pistă de urme» aparţinând lui Apostol Abel, care era prezentă de la vestiarul bazei sportive până la râul Mureş, unde câinele de urmă şi-a întrerupt căutarea. Pentru a elimina posibilitatea producerii unei erori, şeful echipei de căutare canină a iniţiat o a doua căutare, câinele de urmă parcurgând în mod invariabil acelaşi traseu până la râul Mureş", se arată pe site.

Conform sursei citate, de Paşti, "împreună cu trei poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Arad, echipa de cerectare canină a desfăşurat un număr de patru căutari, rezultatul obţinut fiind acelaşi cu cel din ziua precedentă".

"Cu alte cuvinte, urmele lui Abel duc spre râul Mureş", concluzionează familia pe site.

Albert Apostol a declarat că familia a decis să ofere şi o recompensă de 5.000 de euro pentru orice informaţie care conduce la găsirea dispărutului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a declarat, marţi, că cercetările continuă şi "nu este exclusă nicio variantă" în acest caz.

"De la înregistrarea dispariţiei, cercetările nu au fost oprite. Nu este exclusă nicio variantă privind împrejurările în care a dispărut bărbatul", a declarat Tuduce.

Omul de afaceri din Arad dat dispărut de familie este căutat de vineri, de către poliţişti, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri.

Biroul de presă al Poliţiei Judeţene Arad informa că familia omului de afaceri Abel Apostol - care deţine în asociere, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureşului, o bază sportivă şi un restaurant - a sesizat Poliţia cu privire la dispariţia acestuia. Familia menţiona că omul de afaceri în vârstă de 55 de ani a fost văzut ultima dată în incinta bazei sportive, în seara zilei de 1 mai.

Fiul lui Abel Aposto declara că acesta a fost ameninţat în ultima vreme de către asociatul său în afaceri.

"Tatăl meu a fost chiar şi ameninţat cu moartea de către familia asociatului. Totul a pornit de la faptul că tata doreşte să despartă baza sportivă de restaurant, iar el să rămână cu sportul. A revenit recent din SUA şi doreşte să se întoarcă acolo, iar de afacere să mă ocup eu. Asociatul şi familia acestuia au avut obiecţii şi au recurs la ameninţări", declara, vineri, corespondentului MEDIAFAX, fiul omului de afaceri, Albert Apostol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici