Arad: Trafic feroviar blocat timp de 35 de minute, după ce un tren a lovit un tir

Traficul feroviar a fost blocat între Arad şi Oradea, după ce un tren accelerat a lovit un tir la o trecere peste calea ferată în comuna arădeană Comlăuş. Circulaţia trenurilor a fost reluată după aproximativ 35 de minute.

635 afișări
Imaginea articolului Arad: Trafic feroviar blocat timp de 35 de minute, după ce un tren a lovit un tir

Arad: Trafic feroviar blocat timp de 35 de minute, după ce un tren a lovit un tir (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Staţiei CFR Arad, trenul circula pe relaţia Arad-Oradea, şi nu invers, cum anunţase iniţial Poliţia Arad

Conform sursei citate, traficul feroviar a fost reluat după aproximativ 35 de minute, locomotiva, care a fost avariată uşor, putând pleca spre destinaţie.

Totodată, după încheierea cercetărilor la faţa locului, tirul a fost mutat din loc, şoferul reuşind să îl pornească.

Traficul feroviar a fost blocat, luni dimineaţă, între Arad şi Oradea, după ce un tren accelerat a lovit un tir, la o trecere peste calea ferată în comuna arădeană Comlăuş, fără să existe victime.

Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre accidentul feroviar la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj din comuna Comlăuş a constatat că trenul accelerat Arad-Oradea a lovit un tir care traversa calea ferată pe un drum judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, tirul era condus de un cetăţean ungar şi transporta lemne.

"Şoferul nu a respectat trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de locomotiva trenului accelerat. Nu există victime, iar din primele cercetări avariile sunt minore la locomotivă, iar tirul nu a fost răstunat, fiind doar împins pe şine", declara Tuduce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici