Arafat: Am trimis Comisiei opiniile pe proiectul legii sănătăţii, ulterior am fost blocat la discuţii

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune că a transmis Comisiei Prezidenţiale punctele de vedere pe proiectul legii sănătăţii şi că, după o a doua discuţie în comisie nu a mai fost acceptat la dezbateri.

2277 afișări
Imaginea articolului Arafat: Am trimis Comisiei opiniile pe proiectul legii sănătăţii, ulterior am fost blocat la discuţii

Arafat: Am trimis Comisiei opiniile pe proiectul legii sănătăţii, ulterior am fost blocat la discuţii (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto))

"De cel puţin trei luni încerc să vorbesc cu o comisie despre proiectul legii sănătăţii. Din Comisie fac parte Vlădescu, Păunescu şi Duţă. După a doua discuţie am fost blocat de Vlădescu (Cristian - n.r.), care nu a mai acceptat ca la nicio discuţie privind proiectul să particip şi eu. La solicitarea lor, a celor trei, nu am mai fost primit la discuţii. Nu aş fi ieşit să discut public acest subiect dacă nu aş fi fost considerat duşmanul reformei sanitare", a spus Raed Arafat într-o emisiune la Realitatea TV.

Subsecretarul de stat a spus că ministrul Sănătăţii a trimis în urmă cu zece zile punctele de vedere privind asistenţa medicală de urgenţă consilierului prezidenţial Virgil Păunescu.

"Acolo erau trecute toate datele astfel că punctele mele de vedere au fost cunoscute. Sigur, dacă nu se doreşte ca eu să vorbesc despre acest subiect din interiorul sistemului, va trebui să plec, dar voi apăra punctele de vedere şi din afara acestuia", a mai spus Arafat.

Acesta a susţinut că se va gândi până marţi dacă rămâne să se lupte din sistem sau în afara lui.

Preşedintele Traian Băsescu a intervenit, luni seară, într-o emisiune la Realitatea TV, la care invitat era subsecretarul de stat Raed Arafat, replicând nemulţumirilor exprimate de acesta din urmă legate de proiectul noii legi a sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici