Arbitrul Colţescu a încercat să se sinucidă

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat, vineri seară, să se arunce de la fereastra apartamentului său din Craiova, aceasta fiind, potrivit fostului preşedinte al CCA Ion Crăciunescu, a doua tentativă de suicid a "centralului" craiovean.

194 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Colţescu a încercat să se sinucidă

Arbitrul Colţescu a încercat să se sinucidă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit vecinilor lui Colţescu din cartierul craiovean Petre Ispirescu, arbitrul a ieşit pe geamul apartamentului său de la etajul 3 şi a încercat să sară.

Conform martorilor la incident, Colţescu striga: "Lăsaţi-mă în pace, nu intraţi!".

La locul incidentului s-au prezentat un echipaj de descarcerare şi unul de poliţie, care au spart uşa şi au intrat în locuinţa arbitrului, însă Colţescu a revenit în casă fără să fie nevoie de intervenţia vreunei persoane.

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, care i-a îndrumat cariera craioveanului, a confirmat incidentul de vineri seară şi a dezvăluit că Sebastian Colţescu este la a doua tentativă de sinucidere.

"Da, din păcate aşa este, am aflat şi eu azi dimineaţă. Este cutremurător ce se întâmplă. L-au adus alţii în pragul disperării. Este victima unui sistem nenorocit din fotbalul românesc, care îşi alege câte un om şi îl termină încet, dar sigur. E unul dintre cei mai buni arbitri din ultimii ani. Eu, la vârsta lui, nu arbitram aşa cum o face el. La meciul de la Mediaş l-au terminat. Înainte cu o zi de acel meci, Colţescu ieşise din spital tot după o prostie de genul acesta, însă nu a spus nimic nimănui, tocmai pentru ca să arbitreze. Dar după o chestie de genul ăsta nu ai cum să arbitrezi. Nu s-a conformat sistemului şi a fost curăţat", a declarat Crăciunescu.

Surse apropiate familiei lui Colţescu au precizat că motivul tentativei de suicid ar fi legat de activitatea sa fotbalistică.

Arbitrul se află în stare de suspendare după ce a fost reţinut de la delegări până la sfârşitul turului de către CCA, după greşelile comise în meciul Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, din etapa a V-a a Ligii I, care a avut loc în 22 august.

Lui Colţescu i s-a reproşat atunci că nu a acordat Gazelor două lovituri de la 11 metri şi nu a eliminat doi jucători braşoveni.

La şedinţa de analiză a arbitrajelor din primele şase etape ale Ligii I, ce a avut loc la începutul lunii septembrie, Colţescu a afirmat că nu trebuia să arbitreze la Mediaş deoarece a avut nişte probleme înaintea partidei.

"Nu am avut un început slab de sezon, dar este adevărat că am avut o prestaţie slabă la acel meci. Motivele le ştim eu şi CCA. Îmi pare rău doar că nu m-am dat indisponibil înainte de acel meci, când am avut ceva probleme", a spus Colţescu, la 3 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici