Arcadia – Spitale şi Centre Medicale, partener Atipic Beauty, un eveniment care ne invită să privim omul, nu dizabilitatea

  • Lider de sănătate în regiunea de Nord-Est a ţării, Arcadia este partener Atipic Beauty, un eveniment care ne invită să privim omul, nu dizabilitatea.
  • Daniela Druguş, Director Medical Operaţional Arcadia, a reprezentat Reţeaua Medicală Arcadia în cadrul Galei Atipic Beauty pe 9 mai, la Palatul Parlamentului.
141 afișări
Imaginea articolului Arcadia – Spitale şi Centre Medicale, partener Atipic Beauty, un eveniment care ne invită să privim omul, nu dizabilitatea

Un obiectiv comun: puterea din spatele unei dizabilităţi

Din poziţia de partener, Arcadia – Spitale şi Centre Medicale îşi reafirmă preocuparea de a sprijini pacienţii cu dizabilităţi şi de a le oferi acces la un plan personalizat de tratament ce corespunde celor mai înalte standarde de performanţă medicală.

Pentru că evenimentele Atipic Beauty nu sunt doar despre frumuseţe, ci şi despre poveşti de viaţă impresionante, Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului a adus pe scenă 13 modele în fotoliu rulant care au transformat dizabilitatea într-o motivaţie puternică de a reuşi tot ceea ce îşi propun.

„La Arcadia, ştim că binele se face împreună. În 2022 am lansat Spitalul de Recuperare Medicală, iar ideea de la care a plecat întregul concept al acestuia a fost de a fi aproape de ceilalţi, de a oferi sprijin şi recuperarea medicală atât de importantă pentru cei care au suferit un traumatism, un AVC, au trecut prin intervenţii cardiovasculare, de neurochirurgie, de chirurgie ortopedică, pentru cei cu afecţiuni congenitale. Nu vorbim despre limite, ci despre provocări ce pot fi depăşite atunci când ai oamenii potriviţi alături, iar noi suntem alături de orice persoană cu afecţiuni cronice sau acute, care are nevoie de servicii medicale de înaltă calitate” – spune Daniela Druguş, Director Medical Operaţional Arcadia.

Gala Atipic Beauty din 2023 – „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Organizată de Fundaţia Preţuieşte Viaţa alături de Asociaţia Open Your Heart, Gala Atipic Beauty aduce pe scenă 13 femei în ftoliu rulant ce sunt exemple prin atitudinea lor în faţa dizabilităţii. Ele au defilat pe scena galei, arătându-le celor din jur că dizabilitatea nu este o barieră, ci o rampă spre normalitate ce poate fi urcată prin dorinţa de a trăi frumos şi demn.

Amfitrionul serii a fost producătorul Andreea Marin, iar Gala a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului la Palatul Parlamentului, de amploare şi de o realizare tehnică şi artistică la nivel înalt, marcând punctul culminant al Campaniei Naţionale Atipic Beauty, care împlineşte 10 ani.

Seria evenimentelor Atipic Beauty a început cu Gala Atipic Beauty şi va fi continuată de evenimente în Iaşi, Bacău, Braşov şi Timişoara, susţinute de parteneriatul cu Arcadia – Spitale şi Centre Medicale.

Recuperare medicală în cadrul Arcadia

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte din Reţeaua Medicală Arcadia şi este dedicat reabilitării funcţionale şi creşterii calităţii vieţii pacienţilor, prin obţinerea unui grad cât mai extins de autonomie. Programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcţie de diagnostic şi de stadiul de evoluţie al afecţiunii.

Spitalul reprezintă o premieră în Europa de Est, fiind cea mai complexă soluţie de recuperare medicală din prezent, oferind acces pacienţilor la baze de recuperare asistate robotic şi terapii recuperatorii ce folosesc inteligenţa artificială. Spitalul propune şi o abordare integrată, bazată pe o alimentaţie specială, imprimarea modelelor comportamentale şi activităţi terapeutice care să stimuleze procesul de recuperare.

Cu o investiţie totală de peste 25 milioane de euro, Spitalul de Recuperare Medicală înseamnă acces imediat la servicii medicale pentru pacienţii cu afecţiuni cronice sau acute. La mai puţin de un an de la inaugurare, peste 340 de pacienţi au trecut pragul Spitalului de Recuperare, cu vârste cuprinse între 12 şi 75 ani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici