Argeş: Cel puţin 12 răniţi, după ce un TIR a intrat într-un autobuz cu navetişti

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, vineri seară, după ce autobuzul în care se aflau aproximativ 25 de navetişti, salariaţi ai Uzinei de Autoturisme Dacia Piteşti, care se îndreptau spre locul de muncă la Mioveni, a fost lovit de un TIR pe DN 73, în localitatea argeşeană Stâlpeni.

32 afișări
Imaginea articolului Argeş: Cel puţin 12 răniţi, după ce un TIR a intrat într-un autobuz cu navetişti

Argeş: Cel puţin 12 răniţi, după ce un TIR a intrat într-un autobuz cu navetişti

Potrivit reprezentantţilor Poliţiei Rutiere Argeş, vineri, în jurul orei 23.00, şoferul unui TIR care circula dinspre Piteşti spre Câmpulung Muscel a pierdut controlul volanului în localitatea Stâlpeni, în dreptul clădirii Poştei din comună, iar maşina de mare tonaj a intrat pe contrasens, izbindu-se de partea laterală stânga a unui autobuz plin cu 25 de navetişti, angajaţi ai Uzinei Dacia Piteşti, care se îndreptau spre locul de muncă pentru schimbul trei, la Mioveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri a reieşit că şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, respectiv ploaie şi carosabil umed, iar la un moment dat remorca autovehiculului a intrat în balans şi şoferul nu a mai putut controla maşina.

Cei 12 răniţi au fost transportaţi la spitalele din Câmpulung Muscel şi Mioveni pentru investigaţii şi tratament, iar poliţiştii spun că, în afara şoferului TIR-ului, aflat în stare gravă, celelalte victime au suferit leziuni şi traumatisme care nu le pun viaţa în pericol, însă mulţi dintre ei s-au speriat şi au suferit atacuri de panică.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier pe DN 73 Piteşti - Câmpulung Muscel, în dreptul localităţii Stâlpeni, este blocat şi deviat pe un tronson de şosea alăturat drumului naţional unde a avut loc accidentul, în condiţiile în care remorca TIR-ului este poziţionată perpendicular pe şosea, blocând-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici