Argeş: Fată de 11 ani, violată de mai multe ori de fratele ei în vârstă de 16 ani

O fată de 11 ani, din localitatea Poiana Lacului, judeţul Argeş, a fost violată de mai multe ori de fratele ei, în vârstă de 16 ani. Adolescentul a fost reţinut, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabili dacă părinţii ştiau că fata era agresată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2140 afișări
Imaginea articolului Argeş: Fată de 11 ani, violată de mai multe ori de fratele ei în vârstă de 16 ani

Argeş: Fată de 11 ani, violată de mai multe ori de fratele ei în vârstă de 16 ani

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un adolescent de 16 ani, din Poiana Lacului, şi-ar fi violat, în repetate rânduri, sora în vârstă de 11 ani, copila fiind cea care i-a alertat pe poliţişti.

Ancheta poliţiştilor a scos la iveală faptul că băiatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu sora sa.

Adolescentul a fost reţinut, iar sursele citate au precizat că acesta va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă părinţii ştiau că fata era agresată de fratele ei.

Taguri:
fată,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici