Argeş: Opt suspecţi de trafic de droguri de risc au fost arestaţi

Cei opt suspecţi de trafic de droguri de risc din judeţul Argeş, reţinuţi, marţi, după audieri la DIICOT Piteşti, au fost arestaţi preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, decizia Tribunalului Argeş nefiind însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

898 afișări
Imaginea articolului Argeş: Opt suspecţi de trafic de droguri de risc au fost arestaţi

Cei opt suspecţi de trafic de droguri de risc din judeţul Argeş au fost arestaţi

Cei opt suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, au fost introduşi în arestul Inapectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În cazul unui alt bărbat cercetat penal în acest caz pentru trafic de droguri de risc, care se sustrage cercetărilor fiind plecat în străinatate, va fi emis un mandat european de arestare în lipsă.

Cei opt suspecţi de trafic de droguri de risc din judeţul Argeş, audiaţi de către procurorii DIICOT Piteşti, alături de 52 de consumatori, au fost reţinuţi, în cursul serii de marţi, pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, audierea celor 60 de persoane, între care şi cei opt suspecţi de trafic de droguri, s-a încheiat marţi seară, iar între cei 52 de consumatori de canabis şi etnobotanice erau mulţi elevi de clasele a XI-a şi a XII-a din licee din municipiul Piteşti şi oraşul Mioveni, precum şi un angajat al Poliţiei militare din Predeal.

Şaizeci de persoane - opt suspecţi de trafic de droguri şi 52 de consumatori - au fost audiate, marţi, de către procurorii DIICOT Piteşti, în urma mai multor percheziţii făcute la locuinţele acestora din Argeş, unde au fost găsite 400 de grame de canabis şi peste 600 de pliculeţe cu etnobotanice.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, oamenii legii, sub coordonarea procurorilor DIICOT Piteşti, au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri.

În urma percheziţiilor, 60 de persoane, opt suspecţi şi 52 de cosumatori, au fost duse la audieri.

Poliţiştii au descoperit la locuinţele liderilor şi membrilor grupării şapte laptopuri, 11.000 de lei, 400 de grame de canabis - masă vegetală vrac, 610 pliculeţe cu etnobotanice, patru cântare electronice, 15 telefoane mobile, un hard-disk, 17 CD-uri şi un ghiveci cu trei plante de canabis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici