Argeş: Patru persoane la spital, după ce trei maşini s-au ciocnit DN 65 B

Patru persoane au ajuns, sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş, după ce o maşină a intrat în coliziune cu alta, pe DN 65 B, la intrarea în Piteşti, aceasta fiind proiectată, la rândul ei, în al treilea autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

184 afișări
Imaginea articolului Argeş: Patru persoane la spital, după ce trei maşini s-au ciocnit DN 65 B

Argeş: Patru persoane la spital, după ce trei maşini s-au ciocnit DN 65 B

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că şoferul unui autoturism se deplasa pe DN 65 B, dinspre Bucureşti spre Piteşti, iar pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare, a lovit maşina care circula în faţa sa.

Maşina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism, care se deplasa în faţa sa, în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, patru persoane din cele trei maşini au fost rănite.

Două ambulanţe SAJ au transportat două dintre victime la spital, ceilalţi doi răniţi fiind duşi de SMURD.

"Două autosanitare SMURD şi o autospecială au fost solicitate să intervină pe DN 65 B, la un accident rutier în urma căruia au rezultat patru victime care au fost transportate la spital", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici