Argeş: Percheziţii la persoane suspectate că au obligat zece tinere să se prostitueze

Mai multe percheziţii au avut loc, miercuri, în judeţele Timiş, Dolj şi Argeş, la locuinţele unor persoane suspectate că, în perioada 2011 - 2014, au racolat zece tinere pe care le-au obligat să se prostitueze în apartamente închiriate, obţinând astfel 50.000 de euro.

201 afișări
Imaginea articolului Argeş: Percheziţii la persoane suspectate că au obligat zece tinere să se prostitueze

Argeş: Percheziţii la persoane suspectate că au obligat zece tinere să se prostitueze

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Argeş, poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Piteşti, împreună ofiţerii de la Combaterea criminalităţii organizate Craiova şi Timişoara, au făcut, miercuri, şase percheziţii - trei în Timişoara, două în comuna Unirea din judeţul Dolj şi una în Piteşti -, într-un dosar privind activitatea unui grup infracţional specializat în proxenetism şi infracţiuni de natură judiciară.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011-2014, mai mulţi suspecţi s-au constituit într-o grupare infracţională organizată având ca scop determinarea, înlesnirea şi obţinerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către zece tinere, şase fiind identificate până în prezent.

Membrii grupării postau anunţuri de oferire de servicii sexuale în ziarele locale, în scopul racolării unui număr cât mai mare de clienţi. Fetele se întâlneau cu clienţii în apartamente închiriate de către membrii grupării, iar toţi banii obţinuţi din această activitate au fost însuşiţi de către proxeneţi.

Conform anchetatorilor, membrii grupului infracţional au avut un beneficiu de peste 50.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a celor zece tinere.

Mai mulţi membri ai reţelei au fost ridicaţi şi duşi la audieri, urmând ca anchetatorii să dispună măsuri preventive în cazul acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici