Argeş: Şofer bucureştean prins după ce poliţiştii au tras focuri de armă

Un bucureştean de 34 de ani aflat la volanul unui autoturism Matiz, care a făcut o depăşire neregulamentară riscând să intre într-o maşină a Poliţiei, a fost prins după o urmărire de aproximativ 40 de kilometri şi după ce poliţiştii au format un baraj şi au tras focuri de armă înspre autovehicul.

44 afișări
Imaginea articolului Argeş: Şofer bucureştean prins după ce poliţiştii au tras focuri de armă

Argeş: Şofer bucureştean prins după ce poliţiştii au tras focuri de armă

Incidentul s-a petrecut în localitatea argeşeană Buzoieşti, când Nicuşor Hogea, de 34 de ani, din Bucureşti, a făcut o depăşire neregulamentară peste linia continuă, pe DN 65 A, în localitatea argeşeană Buzoieşti, riscând să intre într-o maşină a Poliţiei.

El a fost prins ulterior după o urmărire de aproximativ 40 de kilometri, după ce oamenii legii au format un baraj de autoturisme şi au tras două focuri de armă în maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, conducătorul auto în cauză a fost încătuşat şi dus la Poliţie pentru audieri, acesta declarând că a refuzat să oprească din cauza unei depresii prin care trece de aproximativ doi ani.

"Şoferul circula dinspre Buzoiesti spre Piteşti, iar la un moment dat a efectuat o depăşire riscantă, peste linia continuă, riscând să intre în coliziune cu o maşină de Poliţie aflată în deplasare. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, dar a refuzat, accelerând. A fost urmărit, iar succesiv două echipaje de Poliţie au încercat să-l oprească la Costeşti şi Albota, dar nu s-au făcut baraje şi nu s-a tras cu arma pentru a nu pune în pericol participanţii la trafic. Pe DN 65 B, într-o zonă mai liberă, în apropierea A 1, care permitea o acţiune de baraj, a fost oprit şi imobilizat după ce s-au tras două focuri de armă în caroseria autoturismului Matiz. Nu a fost nimeni rănit, iar bărbatul de 34 de ani, din Bucureşti, a fost condus la audieri. Din primele date a reieşit că acesta nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii îi vor suspenda permisul de conducere pentru neoprirea la semnalul regulanmentar al agenţilor şi pentru depăşire neregulamentară şi va fi sancţionat contravenţional", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Poliţiştii au mai stabilit că în timpul deplasării fugarului între Costeşti şi Albota acesta a avariat oglinda unei alte maşini pe lângă care a trecut în viteză.

La ora actuală, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi motivele care l-au determinat pe şofer să nu oprească la semnalul agenţilor de poliţie, dar şi provenienţa toporiştii şi a plăcutelor de înmatriculare cu alt număr decât cel al maşinii pe care îl conducea, obiecte descoperite în autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici