Argeş: Trei persoane rănite grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut

Trei persoane au fost rănite grav, miercuri seară, după ce un şofer băut, cu alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, aflat la volanul unei maşini, pe DN 7C Transfăgărăşan, în comuna argeşeană Albeşti, a făcut o depăşire într-o zonă slab luminată şi a intrat într-o căruţă nesemnalizată.

219 afișări
Imaginea articolului Argeş: Trei persoane rănite grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut

Argeş: Trei persoane rănite grav, în urma unui accident provocat de un şofer băut

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, un şofer beat care conducea o camionetă de marfă spre Curtea de Argeş s-a angajat într-o depăşire într-o zonă slab luminată şi a intrat în plin într-o căruţă nesemnalizată, care venea din sens opus.

"Şoferul a depăsit o altă maşină şi a intrat în plin într-o cărută care venea din sens invers şi care nu avea nici lumini de semnalizare. Atât şoferul maşinii, cât şi cei doi bărbati care se aflau în căruţă au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul n-a văzut că din faţă venea căruţa şi n-a mai avut timp să evite atelajul. A intrat direct în el, calul a fost pur şi simplu sfârtecat şi a murit pe loc, iar cei din căruîă au fost aruncaţi 20 de metri prin aer, într-un şanţ", a declarat un martor.

În urma impactului, oiştea căruţei a intrat prin parbrizul maşinii, iar bărbatul de la volan a rămas prins sub bord, fiind scos din autoturism de pompierii de la descarcereare.

Două ambulanţe i-au transportat pe cei trei răniţi la spitalul din Curtea de Argeş. î

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a căruţasului de 61 de ani şi a şoferului maşinii, de 41 de ani, iar al treilea bărbat, în vârstă de 38 de ani, care se afla în căruţă, are un picior rupt.

Din primele cercetări reiese că atelajul era nesemnalizat, etilotestul indicând că şoferul camionetei avea 1,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, un rezultat care se dublează la analiza sângelui.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate şi vătămare corporală.

Circulaţia pe Transfăgărăşan în zona Albeştii de Argeş a fost complet blocată timp de o oră.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier a fost reluat, iar cei trei răniţi au rămas internaţi la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici