Arma cu care a fost împuşcat tânărul din Brăila a fost găsită într-un lan de porumb

Poliţiştii din Brăila au găsit, marţi seara, într-un lan de porumb, arma cu care a fost împuşcat, pe o stradă din oraş, Cristian Brot. Tânărul de 28 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza leziunilor grave, două persoane fiind arestate preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2240 afișări
Imaginea articolului Arma cu care a fost împuşcat tânărul din Brăila a fost găsită într-un lan de porumb

Arma cu care a fost împuşcat tânărul din Brăila, găsită într-un lan de porumb

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că pistolul cu care se pare că a fost împuşcat Cristian Brot, tânărul de 28 de ani, din Brăila, a fost găsit marţi seara, pe DN 22, în comuna Cazasu, într-un lan de porumb, după 48 de ore de căutări.

Altercaţia în urma căreia Cristian Brot a murit a avut loc vineri, la orele prânzului, în cartierul Islaz, din Brăila. Bărbatul împuşcat a fost dus la spital cu răni în zona toracelui şi antebraţului drept, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă a murit din cauza leziunilor grave.

După aproximativ 30 de ore de căutări, cei doi presupuşi agresori au fost prinşi în comuna Surdila Greci, din judeţul Brăila. Apropiaţii victimei au declarat că unul dintre ei, cunoscut sub numele de “Pekenia”, era prietenul din copilărie al tânărului de 28 de ani, însă de câteva luni deveniseră rivali din cauza unor afaceri în străinătate.

Judecătorii Tribunalului Brăila au emis, duminică, două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Florin Pîtea şi al lui Mădălin Iulian Pentelie, suspectaţi în cazul uciderii lui Cristian Brot. Unul dintre cei doi tineri arestaţi preventiv a declarat în timpul audierilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila că a aruncat pistolul Glock cu care s-a tras asupra victimei în Dunăre, lucru care s-a dovedit a fi fals.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici