Armata a făcut un antrenament cu două elicoptere în apropierea Spitalului Militar din Bucureşti | VIDEO

Două elicoptere din dotarea Bazei 90 Transport Aerian au aterizat, joi, în apropierea Spitalului Militar din Bucureşti, într-un exerciţiu pentru intervenţia la acţiuni de evacuare medicală sau umanitară.

788 afișări
Imaginea articolului Armata a făcut un antrenament cu două elicoptere în apropierea Spitalului Militar din Bucureşti  | VIDEO

Armata a făcut un antrenament cu două elicoptere în apropierea Spitalului Militar din Bucureşti | VIDEO

Cele două aparate de zbor au efectuat, joi, în jurul orei prânzului, un antrenament cu aterizare în apropierea Spitalului Universitar Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

„Exerciţiul a vut loc în scopul antrenării echipajelor pentru aterizarea în mediu urban limitat pentru intervenţia la acţiuni de evacuare medicală sau umanitare”, au transmis, joi, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

Potrivit sursei citate, activitatea s-a desfăşurat în cadrul exerciţiului CORAL 2018 la care participă forte şi mijloace din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi „constituie o oportunitate pentru exersarea în comun a tehnicilor, tacticilor şi procedurilor standard asociate operaţiilor aeriene de transport”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici