Armata norvegiană înăspreşte securitatea din cauza războiului din Ucraina

Armata norvegiană îşi consolidează securitatea ca răspuns la ultimele evoluţii ale războiului din Ucraina, potrivit Reuters.

624 afișări
Imaginea articolului Armata norvegiană înăspreşte securitatea din cauza războiului din Ucraina

Armata norvegiană înăspreşte securitatea din cauza războiului din Ucraina

Armata norvegiană va înăspri securitatea ţării începând cu 1 noiembrie, ca răspuns la războiul din Ucraina, a declarat luni premierul Jonas Gahr Stoere.

„Aceasta este cea mai gravă situaţie de securitate din ultimele decenii", a declarat Stoere într-o conferinţă de presă.

Potrivit premierului, ţara nordică este expusă mai multor pericole.

„Nu există indicii că Rusia îşi extinde războiul în alte ţări, dar tensiunile crescute ne fac mai expuşi la ameninţări, operaţiuni de informaţii şi campanii de influenţă", a precizat premierul.

Din motive de securitate, şeful Guvernului nu a prezentat detalii despre măsurile pe care le va lua armata norvegiană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici