VIDEO  Armata rusă încearcă să descarce un tanc din tren, dar rezultatul este de toată jena

Când nu produc imagini horror pe front, ruşii dau naştere unor situaţii comice, care le dezvăluie nepriceperea.

3626 afișări
Imaginea articolului Armata rusă încearcă să descarce un tanc din tren, dar rezultatul este de toată jena

Armata rusă încearcă să descarce un tanc din tren, dar rezultatul este de toată jena

Trenul este blocat pe şină, iar zăpada îngreunează continuarea călătoriei. Nu există altă opţiune pentru ruşi decât să descărce armele şi tancurile în mijlocul peisajului ucrainean.

Numai că soldaţii ruşi par să nu aibă suficientă răbdare. Tancul, deja aşezat pe tren, este legat de o frânghie şi tras din lateral de un alt vehicul blindat.

Rezultatul? Tancul se răstoarnă pe şine în timpul manevrei nesăbuite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici