Armata SUA sponsorizează cu un milion de dolari Centrul de Luptă de la Cincu. Dobriţoiu şi Gitenstein, prezenţi la începerea lucrărilor

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, Sorin Ioan, şi Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, au participat la începerea lucrărilor la Centrul de Luptă al Forţelor Terestre de la Cincu – un proiect sponsorizat cu un milion de dolari de Ambasada SUA.

269 afișări
Imaginea articolului Armata SUA sponsorizează cu un milion de dolari Centrul de Luptă de la Cincu. Dobriţoiu şi Gitenstein, prezenţi la începerea lucrărilor

Armata SUA sponsorizează cu un milion de dolari un Centrul de Luptă la Cincu. Dispensarul din localitate, renovat cu 92.000 de dolari (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, Sorin Ioan, şi Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, au participat la ceremonia de începere a lucrărilor la Centrul de Luptă al Forţelor Terestre de la Cincu – un proiect sponsorizat cu un milion de dolari de Biroul pentru Cooperare în Domeniul Apărării din cadrul Ambasadei SUA. Centrul de Luptă al Forţelor Terestre reprezintă o construcţie de ultimă generaţie care oferă capacitate de antrenament combinat pentru diverse tipuri de arme. Proiectul construcţiei va fi folosit pentru modernizarea infrastructurii bazei de la Cincu", se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Tot la Cincu, Ministrul Dobriţoiu, LTG Ioan şi Ambasadorul Gitenstein vor participa la ceremonia de tăiere a panglicii dispensarului din Cincu care oferă servicii medicale pentru aproximativ 3.000 de locuitori, informează sursa.

"Programul pentru Asistenţă Umanitară al Comandamentului European al SUA, prin Biroul pentru Cooperare în Domeniul Apărării al Ambasadei SUA, a acordat 92.000 dolari pentru renovarea acestui dispensar. Ambele proiecte sunt o dovadă a excelentei colaborări dintre SUA şi România", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici