Arme şi muniţie letală găsite în locuinţa unui bucureştean

  • Poliţiştii au găsit, joi, în locuinţa unui bucureştean din Sectorul 1 un adevărat arsenal
  • Bărbatul de 43 de ani a fost dus la audieri şi apoi reţinut.
  • Cercetările în acest caz continuă pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
251 afișări
Imaginea articolului Arme şi muniţie letală găsite în locuinţa unui bucureştean

Arme şi muniţie letală găsite în locuinţa unui bucureştean

Poliţiştii au găsit, joi, în locuinţa unui bucureştean din Sectorul 1, patru arme de foc letale, două arme neletale, muniţie şi rachete de semnalizare. Individul a fost reţinut.

Potrivit Poliţiei Capitalei, au fost făcute percheziţii într-un dosar aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1, privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În imobil au fost găsite şi ridicate patru arme de foc letale, două arme de foc neletale, muniţie letală, rachete de semnalizare şi alte elemente din această categorie, pentru care bărbatul nu avea drept de deţinere.

Bărbatul de 43 de ani a fost dus la audieri şi apoi reţinut.

Cercetările în acest caz continuă pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea de deţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armă,
munţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici