Arpad Paszkany a fost achitat

Finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj, a fost achitat, vineri, de Tribunalul Cluj, pentru ambele capete de acuzare, decizia putând fi însă atacată la Curtea de Apel.

53 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany a fost achitat

Arpad Paszkany a fost achitat (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Tribunalul Cluj a pronunţat, vineri, sentinţa în cazul omului de afaceri Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj, acesta fiind achitat pentru ambele capete de acuzare.

Prin aceeaşi sentinţă, judecătorii au respins cererea lui Iulian Dascălu, parte vătămată în proces, privind acordarea de către Paszkany a 100.000 de euro drept daune morale.

De asemenea, judecătorii au respins cererea procurorilor DIICOT de confiscare a sumei de 400.000 de euro de la Paszkany.

Sentinţa Tribunalului Cluj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în zece zile de la pronunţare, apel care va fi judecat de Curtea de Apel Cluj.

Omul de afaceri Arpad Paszkany a fost trimis în judecată în 30 iulie 2009, fiind acuzat că în perioada 2004-2006 a susţinut un grup infracţional organizat condus de Liviu Man, preşedintele trustului Gazeta, prin finanţarea, sub diverse forme, a publicaţiilor trustului, cunoscând componenţa grupului şi modul de operare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici