Asasinatul cu bombă de la Arad. Zece zile şi niciun suspect. Procurorii au permis înmormântarea omului de afaceri Ioan Crişan

  • Şeful Poliţiei Române, Benone Matei, a ajuns la Arad
  • Acesta va coordona efectivele poliţiei în ancheta exploziei maşinei lui Ioan Crişan
  • Deocamdată, nu există indicii cu privire la cei care ar fi comis fapta
1045 afișări
Imaginea articolului Asasinatul cu bombă de la Arad. Zece zile şi niciun suspect. Procurorii au permis înmormântarea omului de afaceri Ioan Crişan

Asasinatul cu bombă de la Arad. Zece zile şi niciun suspect. Procurorii au permis înmormântarea omului de afaceri Ioan Crişan

Şeful Poliţiei Române a mers personal la Arad să vadă ce se întâmplă cu ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crişan.

Deplasarea acestuia s-a făcut în condiţiile în care, la aproximativ zece zile de la explozie, nu a fost identificat niciun suspect care să fi pus bomba în maşină.

Benone Matei a ajuns la Arad şi, din informaţiile  Aleph News, scopul său este să coordoneze efectivele poliţiei. Lucru pe care îl putea face şi de la Bucureşti, dar a preferat să meargă la faţa locului, să vadă care e stadiul anchetei. 

Acesta a intrat în sediul IPJ Arad prin spate, fără să îl vadă nimeni, şi a stat de vorbă cu şeful instituţiei. La Poliţia Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul şefului Poliţiei Române, Eduard Miriţescu. 

În privinţa anchetei, până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui.

Procurorul a permis familiei lui Ioan Crişan să ia cadavrul victimei.

Acesta a fost ridicat de la morgă de fiica lui, iar înmormântarea urmează să aibă loc mâine, 9 iunie.

În continuare sunt multe necunoscute în acest caz, aşteptăm ca anchetatorii să pună cap la cap indiciile şi să adune mai multe probe. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici