Asasinatul de la Siret: Anchetatorii au găsit locuinţa răvăşită şi un tub de cartuş gol - VIDEO

Anchetatorii în cazul asasinatului din oraşul sucevean Siret în urma căruia o femeie de 39 de ani şi fiica ei de şase ani au fost împuşcate în cap, miercuri, au găsit locuinţa acestora răvăşită, iar lângă cadavrul femeii a fost descoperit un tub de cartuş gol.

329 afișări
Imaginea articolului Asasinatul de la Siret: Anchetatorii au găsit locuinţa răvăşită şi un tub de cartuş gol - VIDEO

Asasinatul de la Siret: Anchetatorii au găsit locuinţa răvăşită şi un tub de cartuş gol (Captură video)

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Suceava, în cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 16,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin intermediul Serviciului de urgenţă 112 că Vasile Adrian H.(45 ani) din Siret le-a găsit împuşcate în locuinţă pe soţia sa Carmen Camelia (39 ani) şi pe fiica sa Raluca Narcisa, în vârstă de şase ani.

O echipă complexă de poliţişti condusă de şeful IPJ Suceava sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a deplasat la locuinţa lui Vasile Adrian H. şi, potrivit primelor cercetări, a constatat că uşa de la intrare fusese găsită întredeschisă, iar pe holul interior al apartamentului se găsea cadavrul soţiei acestuia cu o plagă împuşcată în cap, lângă cadavru fiind descoperit un tub de cartuş gol. Totodată, cadavrul copilului se afla în sufragerie având o plagă împuşcată în zona tâmplei.

Echipa de cercetare a mai constatat că locuinţa era răvăşită.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus, miercuri, deplasarea la Siret, în regim de urgenţă, a trei specialişti criminalişti, şeful Biroului Cercetare la Faţa Locului din Institutul de Criminalistică, un biolog specializat în genetică şi un criminalist specializat în balistică, precum şi a unui autolaborator de genetică pentru a acorda sprijin în efectuarea cercetării locului faptei.

De asemenea, la faţa locului, au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale împreună cu un ofiţer specialist în investigarea cazurilor de omor, iar coordonarea unitară a activităţilor investigative în acest caz este efectuată de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Dumitru Pârvu şi de procurorul-şef Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Video Stirileprotv.ro

O femeie în vârstă de 36 de ani şi fetiţa acesteia, de cinci ani, au fost găsite împuşcate, miercuri seară, în locuinţa lor din oraşul sucevean Siret, cele două fiind împuşcate în cap cu o armă cu calibrul de nouă milimetri. Cadavrele au fost descoperite de soţul femeii, care a sunat la 112.

Comisarul-şef Nicuşor Todiruţ, şeful Poliţiei Suceava, a declarat, după descoperirea celor două cadavre, că prima ipoteză a anchetatorilor în acest caz este crima. Tot el a precizat că au fost luate "măsuri sporite de control" la frontieră şi în oraş.

Localitatea Siret se află la şase kilometri de graniţa cu Ucraina.

Miercuri seară, surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că soţul femeii găsite moartă alături de fiica ei datora câteva mii de euro unor persoane, sursele citate neputând preciza cine îi împrumutase bărbatului banii. Conform unor surse judiciare, soţul femeii se ocupă cu schimbul valutar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici