Asistentă socială atacată cu un cutter de un bărbat cu probleme psihice. Victima, rănită pe piept şi la mână

O asistentă socială a Primăriei Borşa, judeţul Cluj, a fost atacată cu un cutter, miercuri, în sediul instituţiei, de un bărbat cu probleme psihice, care i-a tăiat hainele în zona umărului stâng şi a rănit-o la mână şi pe piept. Acesta solicitase Primăriei să intervină ca el să meargă la spital.

357 afișări
Imaginea articolului Asistentă socială atacată cu un cutter de un bărbat cu probleme psihice. Victima, rănită pe piept şi la mână

Asistentă socială atacată cu un cutter de un bărbat cu probleme psihice. Victima, rănită pe piept şi la mână

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că agresorul a fost prins.

„Un bărbat a tăiat îmbrăcămintea de la nivelul umărului stâng a unei angajate a Primăriei Borşa, folosind, se pare, un cutter, în urma unei discuţii pe care au avut-o în sediul Primăriei. Bărbatul este din comuna Baciu, iar victima este din Borşa”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Primarul comunei Borşa, Maria Secară, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că, în urmă cu o săptămână, bărbatul ar fi venit la Primărie foarte nervos pentru că angajaţii de la Spitalul de Boli Psihice din Borşa, unde acesta fusese internat cu ani în urmă, nu îi permit accesul în instituţie pentru a discuta cu un doctor.

„A intrat atunci la mine în birou, mi-a fost frică pentru că avea o privire care nu era în ordine şi am sunat la spital ca să îl primească. S-a liniştit şi a plecat iar miercuri dimineaţă a revenit şi a atacat-o pe asistenta socială a Primăriei care a încercat să îl întrebe ce a rezolvat la spital. Bărbatul s-a năpustit asupra ei şi i-a tăiat cu o lamă ambele pulovere, iar aceasta s-a ales cu zgârieturi la mână şi pe piele în dreptul inimii. Probabil acolo a vrut să o lovească, pentru că a spus că trebuie să omoare pe cineva ca să aibă un acoperiş deasupra capului. Asistenta noastră este în ordine, a fost foarte speriată, a fost la medic şi la IML”, a spus Secară.

Potrivit acesteia, după atac bărbatul a fugit şi s-a oprit în faţa postului de poliţie din Borşa, unde i-a aşteptat pe poliţiştii care l-au dus la audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici