Asociaţia care a organizat vânarea ursului Arthur a sesizat CNA: Cere sancţiuni pentru „toate posturile TV, posturile de radio, presa liberă şi on-line”

  • Asociaţia care a organizat vânarea ursului Arthur cere sancţionarea presei pentru comunicarea de informaţii false.
  • Preşedintele Asociaţiei „Târnava Mare”: „S-a vehiculat ipoteza împuşcării unui urs, cel mai mare din România şi Europa, fără argumente ştiinţifice, afirmate de un activist de mediu”
5123 afișări
Imaginea articolului Asociaţia care a organizat vânarea ursului Arthur a sesizat CNA: Cere sancţiuni pentru „toate posturile TV, posturile de radio, presa liberă şi on-line”

Asociaţia care a organizat vânătoarea în cadrul căreia prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein l-a vânat pe ursul Arthur a sesizat CNA pentru a sancţiona „toate posturile TV, posturile de radio, presă liberă şi on-line pentru comunicarea de informaţii false”, transmite Ziare.com

Sesizarea a fost transmisă duminică 9 mai 2021, de către preşedintele Asociaţiei „Târnava Mare” din Odorheiu-Secuiesc, Marmureanu-Biro Leonard.

„În spaţiul public din România în ultima perioadă s-a vehiculat ipoteza împuşcării unui urs, cel mai mare din România şi Europa, fară argumente ştiinţifice, afirmate de un activist de mediu. Vă precizăm că funcţia de activist de mediu nu se regăseşte în Clasificarea funcţiilor din România. Pentru dovada acesteia găsiţi în spaţiul public toate postările acestor posturi de televiziune, presei libere şi online şi a postărilor pe platforma Facebook”, susţine preşedintele asociaţiei în sesizarea transmisă Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici