Asociaţia Pro Infrastructură: Lucrările la podul peste Mureş au fost finalizate

Asociaţia Pro Infrastructură anunţă, într-o postare pe Facebook, finalizarea lucrărilor de repoziţionarea a aparatelor de reazem la podul peste Mureş, parte a Lotului 3 Lugoj-Deva şi solicită deschiderea autostrăzii. CNAIR aşteaptă opinia specialiştilor.

102 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Pro Infrastructură: Lucrările la podul peste Mureş au fost finalizate

Asociaţia Pro Infrastructură: Lucrările la podul peste Mureş au fost finalizate

"Din informaţiile noastre lucrările de repoziţionare a aparatelor de reazem la podul peste Mureş de pe Lugoj-Deva lot 3 au fost finalizate. Urmează să se deplaseze pe tronsonul de autostradă echipele Cestrin şi comisia de recepţie CNAIR pentru a vedea acelaşi peisaj ca în luna august, când au refuzat recepţionarea lucrărilor", au scris membrii Asociaţiei pe reţeau de socializare.

Aceştia au adăugat că în condiţiile în care lucrările de remediere a podului erau singurele nereguli invocate de expertiza publicată de CNAIR, aşteaptă deschiderea autostrăzii fără restricţii de viteză sau tonaj.

"Mult trâmbiţata expertiză realizată de Iptana confirmă că «deschiderea circulaţiei pe poduri şi pasaje fără restricţii de tonaj sunt condiţionate (corect - este condiţionată -) de executarea lucrărilor de corecţie a defectelor din zona aparatelor de reazem ale podului peste râul Mureş».Cu alte cuvinte, după intervenţia de săptămâna trecută de la podul peste Mureş traficul rutier poate fi deschis pe autostradă fără nicio restricţie de tonaj. Mai mult, din aceeaşi expertiză putem deduce foarte uşor că traficul rutier se putea deschide încă din luna august pentru vehiculele de maximum 7,5 tone. Solicităm ministrului Transporturilor Lucian Bode să se asigure că la finalul acestei săptămâni punem punct unui coşmar pentru şoferii români condamnaţi în ultimele luni să circule pe drumul naţional paralel DN68A, deschizând circulaţia pe Lugoj-Deva lotul 3 fără nicio restricţie de tonaj".

CNAIR a comunicat pentru MEDIAFAX că aşteaptă opinia specialiştilor şi expertiza finală pentru a lua o decizie în privinţa deschiderii circulaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici