Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru în consilierea ministrului

Vasile Astărăstoae a declarat că nu îl deranjează excluderea lui Tudor Ciuhodaru din MS, pentru că nu vede ce putea să realizeze parlamentarul în consilierea ministrului, precizând că acesta ar putea fi consultat dacă s-ar face un proiect despre reducerea consumului de etnobotanice sau de alcool.

605 afișări
Imaginea articolului Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru în consilierea ministrului

Astărăstoae: Nu văd ce putea să realizeze Ciuhodaru în consilierea ministrului (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este decizia ministrului, nu pot să spun că mă deranjează, nu văd cam ce putea să realizeze parlamentarul Ciuhodaru consiliindu-l pe ministru", a spus, joi, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii, preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae.

El a precizat că din surse absolut sigure poate spune că pe doctorul Vasile Cepoi nu l-a recomandat Ciuhodaru pentru funcţia de secretar de stat.

"Pe doctorul Vasile Cepoi nu l-a recomandat Ciuhodaru. Nu ştiu cine l-a recomandat pe Andrei Georgescu, dar pe Cepoi nu l-a recomandat Ciuhodraru", a mai spus preşedintele CMR.

Întrebat din nou cum comentează decizia ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, de a-l demite pe Tudor Ciuhodaru, preşedintele CRM a reafirmat că este "o decizie foarte bună".

Astărăstoae a mai spus că Ciuhodaru ar putea fi consultat atunci când Ministerul Sănătăţii va lucra la un proiect de lege privind reducerea consumului de etnobotanice, a violenţei şi a consumului de alcool.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat, joi, din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă, la două zile de la numirea lui, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici