Atac în Oraşul Vechi din Ierusalim. Un palestinian înarmat a ucis o persoană

Un palestinian înarmat a ucis o persoană şi a rănit alte trei duminică, în Oraşul Vechi din Ierusalim, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţia israeliană, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

256 afișări
Imaginea articolului Atac în Oraşul Vechi din Ierusalim. Un palestinian înarmat a ucis o persoană

Atac în Oraşul Vechi din Ieruasalim. Un palestinian înarmat a ucis o persoană

Incidentul, al doilea atac în Ierusalim în patru zile, a avut loc în apropierea Muntelui Templului, al treilea cel mai sfânt loc din Islam, conform Reuters.

Un purtător de cuvânt al poliţiei l-a descris pe atacator ca fiind un locuitor al Ierusalimului de Est şi a spus că era înarmat cu o mitralieră.

Doi dintre cei pe care i-a împuşcat erau civili, dintre care unul a murit, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că celelalte două persoane rănite erau poliţişti.

Israelul a cucerit Oraşul Vechi şi alte părţi ale Ierusalimului de Est în războiul din 1967 din Orientul Mijlociu şi le-a anexat, într-un demers nerecunoscut la nivel internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ierusalim,
focuri,
armă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici