Atac la Ateneul Român. Monumentul care a ieşit cu bine din incendii şi bombardamente nu scapă de graffiti tag

598 afișări
Imaginea articolului Atac la Ateneul Român. Monumentul care a ieşit cu bine din incendii şi bombardamente nu scapă de graffiti tag

Atac la Ateneul Român. Monumentul care a ieşit cu bine din incendii şi bombardamente nu scapă de graffiti tag

O clădire emblematică pentru arhitectura Bucureştiului. Un monument  care-a trecut prin ocupaţii, incendii şi bombardamente, un martor al istoriei noastre. Un loc sacru pentru muzică în care au concertat George Enescu, Dinu Lipatti , Cella Delavrancea, Ion Voicu, Bela Bartok, Igor Stravinski, Serghei Prokofiev, Herbert von Karajan, Arthur Rubinstein, Yehudi Menuhin. Pe faţada Ateneului au apărut iar mâzgăleli graffiti. ARCEN a sesizat autorităţile, ba chiar i-a trimis o misivă şi lui Nicuşor Dan. Lupta cu vandalizarea monumentului şi istoria lui unică, AICI într-un reportaj B365.ro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici