ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Organele de urmărire penală nu au îndoială asupra discernământului faptelor lui Vlădan

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, Valentin Şelaru, a declarat, miercuri, că organele de urmărire penală nu au avut nicio îndoială asupra discernământului faptelor comise de Gheorghe Vlădan, dar au solicitat efectuarea expertizei psihiatrice, întrucât aşa prevede legea.

430 afișări
Imaginea articolului ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Organele de urmărire penală nu au îndoială asupra discernământului faptelor lui Vlădan

ATACUL ARMAT DE LA PERLA: Organele de urmărire penală nu au îndoială asupra discernământului faptelor lui Vlădan 8Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Organele de urmărire penală nu au avut nicio îndoială asupra discernământului faptelor comise de inculpat", a precizat Şelaru, subliniind că efectuarea expertizei psihiatrice a fost cerută întrucât aşa prevede legea.

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a explicat faptul că anchetatorii au solicitat efectuarea expertizei psihiatrice pentru a se stabili dacă Vlădan avea discernământ în momentul atacului, pentru că sunt obligaţi de Codul de procedură penală. El a precizat că această expertiză este obligatorie în toate situaţiilor de omor calificat şi omor deosebit de grav, indiferent de câte victime sunt şi de arma care este folosită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici