ATACUL DIN MILITARI: Agresorul s-a predat la o secţie de Poliţie din Capitală

Bărbatul care a împuşcat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, s-a predat la Secţia 20, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţia Capitalei.

1506 afișări
Imaginea articolului ATACUL DIN MILITARI: Agresorul s-a predat la o secţie de Poliţie din Capitală

ATACUL DIN MILITARI: Agresorul s-a predat la o secţie de Poliţie din Capitală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au început urmărirea penală faţă de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală şi vătămare corporală gravă.

Totodată, surorile şi tatăl acestuia au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul CAB, fiind puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Rudele atacatorului, care a fugit de la locul faptei, au fost audiate sâmbătă noapte de poliţiştii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, întrucât una dintre surori este avocat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care a tras cu un pistol cu bile în mai multe persoane, sîmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, se numeşte Mihai Chiriţă, iar pe surorile lui le cheamă Florentina (avocata) şi Mariana Cristina, în timp ce tatăl se numeşte Tomiţă Chiriţă.

Potrivit unor surse din Poliţie, cele două surori s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, fratele a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi.

Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici