Atacul sângeros din CLUB în Brăila. Agentul de pază a minţit anchetatorii. Noi date despre Dasaev, principalul suspect

Un agent de pază la clubul din Brăila unde au fost înjunghiaţi baschetbalişti americani Joseph McClaim şi Darrell Bowie a fost reţinut pentru mărturie mincinoasă. El este bănuit că a ascuns elemente esenţiale din incidentul care a avut loc în barul brăilean.

14764 afișări
Imaginea articolului Atacul sângeros din CLUB în Brăila. Agentul de pază a minţit anchetatorii. Noi date despre Dasaev, principalul suspect

Agent de pază de la clubul din Brăila unde au fost înjunghiaţi doi baschetbalişti americani, reţinut

Agentul de pază a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliţie Brăila după ce procurorii au stabilit că, în calitate de martor, acesta a minţit organele de anchetă, ascunzând elemente esenţiale din incidentul care a avut loc în barul brăilean.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a depus mărturie în calitate de martor în data de 16 septembrie, întrucât în timpul incidentului lucra. Martorul ar fi semnat o declaraţie necorespunzătoare realităţii, ceea ce i-a împiedicat pe anchetatori să afle indentitatea autorului şi elemente despre desfăşurarea incidentului şi intervenţia agenţilor de pază.

După ce procurorii au descoperit probe privind mărturia mincinoasă, bărbatul a fost reţinut şi sâmbătă urmează să fie prezentat magistraţilor brăileni cu propunere de arestare preventivă.

În arest preventiv se află şi Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, care este principalul suspect în acest dosar. Magistraţii Tribunalului Brăila au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile, iar Curtea de Apel Galaţi a respins apelul bărbatului acuzat de tentativă de omor, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Dasaev a respins aproape toate acuzaţiile şi nu a recunoscut decât că a tulburat ordinea publică, susţinând că este victima incidentului cu sportivii americani.

Doi baschetbalişti ai clubului Cuza Sport, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, au fost atacaţi în 16 septembrie de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii au fost loviţi cu sticle şi cu un cuţit, ei fiind transportaţi în stare gravă la spitale din Brăila şi Bucureşti.

Aproape sigur, cei doi baschetbalişti americani vor solicita rezilierea contractelor cu clubul brăilean Cuza Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici