Atacul sângeros din Brăila. Mircea Totolici, patronul clubului unde joacă baschetbaliştii răniţi, declaraţii în exclusivitate pentru Prosport

Lumea sportului românesc putea trece printr-o mouă dramă, sâmbătă noapte, când doi baschetbalişti americani, Darrel Bowie (25 de ani) şi Joseph McClain (24 de ani), legitimaţi la ACS Cuza Sport Brăila au fost înjunghiaţi la o terasă din oraş.

1434 afișări
Imaginea articolului Atacul sângeros din Brăila. Mircea Totolici, patronul clubului unde joacă baschetbaliştii răniţi, declaraţii în exclusivitate pentru Prosport

Atacul sângeros din Brăila. Mircea Totolici, patronul clubului unde joacă baschetbaliştii răniţi, se aşteaptă ca aceştia să pună punct aventurii în România (Exclusiv Prosport)

Mircea Totolici, patronul clubului din Brăila, a declarat, pentru Prosport, că cei sportivii sunt în afara oricărui pericol, iar transferul lui Bowie la un spital din Bucureşti a fost doar o metodă de prevenire, din cauza unor complicaţii de care suferă sportivul la intestinul gros. Totodată, Totolici se aşteaptă ca cei doi să-şi exprime dorinţa de a pleca din România după acest incident, dat fiind faptul că infractorul este încă în libertate.

”Acum la 10 şi puţin merg la spital la Brăila pentru a vedea ce e cu Joseph McClain exact. Am fost şi ieri, starea este stabilă, am vorbit cu el. În Bucureşti am un băiat care stă cu el şi după ora 3 practic intră în dialog cu el.

Nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol, acum, la ora actuală, sunt într-o stare stabilă amândoi. Iar transferul sportivului la Bucureşti a fost doar pentru a preveni complicaţiile, pentru că el a avut ceva şi la intestinul gros, şi am considerat că e mult mai bine acolo, pentru că şi medicii şi aparatura la Bucureşti este mult mai bună ca la noi.

CITEŞTE continuarea în Prosport

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici