ATENTATE la Paris: Măsuri de securitate sporite la ambasadele şi consulatele din România, în urma atacurilor

Măsurile de se securitate au fost sporite la ambasadele şi consulatele din Capitală şi din ţară, în urma atacurilor de vineri seară de la Paris, soldate cu moartea a cel puţin 140 de persoane.

1514 afișări
Imaginea articolului ATENTATE la Paris: Măsuri de securitate sporite la ambasadele şi consulatele din România, în urma atacurilor

Măsuri de securitate sporite la ambasadele şi consulatele din România, în urma atentatelor din Franţa

"În urma evenimentelor din Paris, încă din cursul nopţii, au fost sporite măsurile de securitate la toate reprezentanţele diplomatice şi consulare, atât în Bucureşti, cât şi la nivel naţional, asigurate cu efective ale Jandarmeriei", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma mai multor atentate comise vineri seară la Paris.

Preşedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei şi a dispus închiderea temporară a frontierelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici