Atenţie, şoferi! Restricţii pe autostrăzile A2, A4 şi A1 din cauza unor lucrări

Lucrări pe autostrăzile A2, A4 şi A1 duc, miercuri, la restricţii de circulaţie.

Urmărește
187 afișări
Imaginea articolului Atenţie, şoferi! Restricţii pe autostrăzile A2, A4 şi A1 din cauza unor lucrări

Atenţie şoferi! Restricţii pe autostrăzile A2, A4 şi A1 din cauza unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, până la ora 18.00, se fac lucrări de înlocuire a portalului VMS pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 196, pe raza localităţii Murfatlar, judeţul Constanţa. Din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară doar pe a doua bandă, iar în intervalul orar 13.00 - 14.00, traficul va fi restricţionat total.

Pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, pe tronsonul kilometric 18+500 de metri – 17, pe calea nr. 2, se efectuează lucrări de reparaţii asfaltice, miercuri, până la ora 18.00, astfel că banda 1 este restricţionată.

Tot miercuri, până la ora 16.00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, sensul către Piteşti, la kilometrul 109+900 de metri, pe raza municipiului Piteşti, judeţul Argeş, se efectuează lucrări de înlocuire a parapetului median, astfel că banda nr. 2 este restricţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici