Atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt în sudul şi sud-estul ţării

Meteorologii au emis, joi, o atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt, pentru sudul şi sud-estul ţării, valabilă de joi, ora 15.00, până sâmbătă, ora 2.00. Vor fi afectate judeţele Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinţi şi Ilfov şi, respectiv, municipiul Bucureşti.

19 afișări
Imaginea articolului Atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt în sudul şi sud-estul ţării

Atenţionare Cod galben de ninsori şi vânt în sudul şi sud-estul ţării

Potrivit site-ului Adminsitraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de joi, ora 15.00, până sâmbătă, ora 2.00, în sudul şi sud-estul ţării, vântul se va intensifica treptat, ajungând la viteza de peste 70-80 de kilometri pe oră şi va ploua, precipitaţii care se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, apoi în ninsoare.

În judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt, fenomenele atenţionate se vor diminua, vineri, iar în judeţul Constanţa, precipitaţiile vor începe în a doua parte a nopţii de joi spre vineri.

Vântul va sufla cu putere în sudul Moldovei, nord-estul Munteniei şi în zona Carpaţilor de Curbură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici