Atenţionare de Cod galben în nordul ţării

Meteorologii au emis o atenţionare de Cod galben, arătând faptul că în intervalul joi, ora 9.00 - vineri, ora 9.00, în zona Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei va ninge şi va viscoli. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, miercuri, că începând de joi, de la ora 9.00 şi până vineri, la aceeaşi oră, în nouă judeţe din nordul şi estul ţării intră în vigoare o avertizare meteorologică de Cod galben, pentru ninsori şi vânt puternic.

50 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de Cod galben în nordul ţării

Atenţionare de Cod galben în nordul ţării (Imagine: www.meteoromania.ro)

Cele nouă judeţe vizate de atenţionare sunt Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Harghita, Bacău, Covasna, Braşov şi Vrancea.

Meteorologii anunţă că, în intervalul amintit, în zona Capraţilor Orientali şi în nordul Moldovei va ninge, iar vântul va prezenta intensificări, viscolind temporar ninsoarea.

Totodată, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, vântul va prezenta intensificări şi vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25-30 l/mp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici