Atenţionare de cod galben pentru 26 de prefecturi

Ministerul Mediului a transmis, vineri dimineaţă, o atenţionare de cod galben către 26 de prefecturi privind ninsorile care vor cădea în intervalul 21 noiembrie, ora 22.00-23 noiembrie, ora 18.00, ca urmare a avertizării de viscol comunicată de meteorologi.

16 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de cod galben pentru 26 de prefecturi

Atenţionare de cod galben pentru 26 de prefecturi

Atenţionarea meteorologică - cod galben - a fost transmisă către prefecturile judeţelor Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braaşov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Sălaj, Sibiu, SuceavaA, Vâlcea, Vrancea, Timiş

Meteorologii avertizează că începând de vineri seara, ora 18.00, până duminică, în zonele montane va ninge viscolit şi se va depune strat de zăpadă consistent, informează site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Vremea se va răci accentuat în toate regiunile ţării, vântul va prezenta intensificări şi vor fi precipitaţii pe arii extinse.

Începând de sâmbătă dimineaţa, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în zonele mai joase, la început în cele din Vest, centru şi Nord, apoi trecător şi în Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici