Aterizare de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă"

O aeronavă care mergea de la Dubai la Londra a aterizat de urgenţă, vineri, pe Aeroportul "Henri Coandă", după ce un pasager a acuzat dureri abdominale, a declarat reprezentantul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.

595 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă"

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Este vorba despre o aeronavă Virgin Atlantic, care a aterizat la Bucureşti după ce un pasager a acuzat dureri abdominale. Pacientul va fi preluat de ambulanţa aeroportului", a spus Postelnicu.

Pilotul aeronavei care a plecat din Dubai şi mergea la Londra a cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă" pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale pasagerului.

Aeronava îşi va relua zborul după ce va alimenta, în timp ce pasagerul, care a fost diagnosticat cu colică renală, va fi transportat la spital, însoţit de soţie şi copil.

Pasagerul pentru care aeronava Virgin Atlantic care mergea de la Dubai la Londra a aterizat de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă" a fost diagosticat de medicii aeroportului cu colică renală, a declarat pentru MEDIAFAX putătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.

El va fi transportat la Spitalul de Urgenţă Elias. Împeună cu el au rămas soţia şi copilul, a precizat Postelnicu.

În aeronava Virgin Atlantic care decolase din Dubai cu destinaţia Londra erau 239 de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici