Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, audiat în dosarul lui Bogdan Olteanu

Fostul ministru al Mediului, Attila Korodi, a fost audiat miercuri de procurorii anticorupţie în dosarul în care Bogdan Olteanu este în arest la domiciliu pentru că şi-ar fi traficat influenţa în vederea numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării, au precizat surse judiciare.

823 afișări
Imaginea articolului Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, audiat în dosarul lui Bogdan Olteanu

Fostul ministru al Mediului, Attila Korodi, audiat în dosarul lui Bogdan Olteanu (Imagine: Catalina Filip / Mediafax Foto)

Potrivit legii, propunerea pentru funcţia de Guvernator al Deltei Dunării este făcută de Ministerul Mediului şi este aprobată de Guvern. Astfel, procurorii DNA l-au audiat miercuri pe Attila Korodi, cel care era ministru al Mediului în perioada în care Liviu Mihaiu a fost propus şi numit Guvernator al Deltei Dunării, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

La audieri a ajuns miercuri şi Bogdan Olteanu, acesta fiind în prezent arestat la domiciliu fiind acuzat că ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru efectuarea de demersuri pe lângă membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici