Audierile în Comisia Călăraşi, suspendate până pe 3 februarie, din cauza vremii

Audierile programate săptămâna aceasta în Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi au fost suspendate, acestea urmând a fi reluate în 3 februarie.

124 afișări
Imaginea articolului Audierile în Comisia Călăraşi, suspendate până pe 3 februarie, din cauza vremii

Audierile în Comisia Călăraşi, suspendate până pe 3 februarie, din cauza vremii (Imagine: Vlad Dumitrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, că din cauza vremii nefavorabile care îngreunează deplasarea, audierile de la Comisia parlamentară Călăraşi, programate pentru marţi şi miercuri, se vor reprograma în săptămâna 3-9 februarie 2014.

Programul comisiei de anchetă, săptămâna aceasta, cuprindea, pentru ziua de luni, studiul documentelor primite până în prezent la comisie.

Marţi, la ora 10.00, era invitat la audieri consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, iar la ora 11.00 - reprezentanţii firmei SC Berfige SRL.

Miercuri, începând cu ora 10.00, comisia stabilise audierea reprezentanţilor SC Amigo SRL şi ai SC Royal, societăţi care sunt cei mai mari arendaşi ai terenurilor din comuna Nana, judeţul Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici