Audierile şi actele de urmărire penală de la Ministerul Public, conform programărilor

Audierile şi actele de urmărire penală se desfăşoară conform programărilor la Ministerul Public, în perioada 27 noiembrie- 4 decembrie, lucrul cu publicul fiind limitat, din cauza unei caz de îmbolnăvire cu gripă nouă.

21 afișări
Imaginea articolului Audierile şi actele de urmărire penală de la Ministerul Public, conform programărilor

Audierile şi actele de urmărire penală de la Ministerul Public, conform programărilor (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Având în vedere anunţul făcut de Ministerul Public, joi, referitor la sistarea activităţii de relaţii cu publicul în perioada 27 noiembrie - 4 decembrie, precum şi faptul că în mass - media s-a creat o neînţelegere privind acest aspect, Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa doreşte să precizeze, o dată în plus, că sistarea activităţii de relaţii cu publicul nu presupune suspendarea activităţii procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în integralitate, audierile şi actele de urmărire penală efectuându-se conform programărilor", se arată într-un comunicat de vineri al Ministerului Public.

Surse oficiale au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că un procuror este suspect de gripă nouă, astfel că activitatea Ministerului Public se suspendă.

Potrivit ultimei statistici a Ministerului Sănătăţii privind cazurile de A/H1N1, furnizate joi, totalul îmbolnăvirilor a ajuns la 2.666.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici